Nedir bu vampir hastalığı?


Merhaba, konumuz biraz acayip olacak fakat sonunda hak vereceğinize eminim. Şuana kadar vizyona giren dizi ve filmler arasında konusu vampirlerle ilgili olan bir sürü film ve dizi görmüşsünüzdür fakat şöyle hepsini teker teker izlediğinizde kimi filmde ve dizide vampirler gün ışığında sokaklarda gezerken kimisinde gün ışında k.çlarını saklayacak yer zor buluyorlar. Hadi onuda geçtim, izleyicide şaşırıyor örneğin benim tek takip ettiğim dizi  The Vampire Diaries fakat oda son zamanlarda saçmalamaya başladı ve öldürülmeyen başrol kalmadı. Önceleri izlediğim filmlerde ilk vampire Drakula denilirken bunda köken vampir denilmeye başladı. Dikkat ettiğimizde de yüzüğü takanın güneşe hareket çektiği bir dizi.

Şimdi biraz geçmişe dönelim Drakula adlı filmi izlemeyen yoktur herhalde ne güzeldi onda, Drakula hariç gün ışında gezen vampir yoktu. Fakat şimdiki filmlerden Twilight'a bakacak olursak gün ışığına çıkan vampir, güneşin kel bir adamın kafasını aydınlattığı gibi parlıyor. Buda eskiden izlediğin tüm filmlerde ki bilgileri çöpe atıyor. Şuanda tek izlediğim dizi kaldı Teen Wolf oda bir türlü başlayamadı gerçi. Konumuzla alakası yok fakat neredeyse vampirlerle ilgili olan tüm filmlerde kurt adamları bir çöp gibi kullanmalarına sinir olmaya başlamadım değil.

Bu arada bunlar benim fikrimde yeni jenerasyon vampir filmlerinin ve dizilerinin güzel yanları da yok değil, örneğin takma dişler daha gerçekçi olmuş. Eskiden yaşlı bir adamın 32'lik dişini çalan doğru filmde vampirlik için yer var mı? bakmaya gidiyordu.
''Nedir bu vampir hastalığı?'' Bu yazı; 16 Nis 2013 tarihinde , , kategorisine eklenmiş olup Emirhan tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir yazıdır.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?