MineCraft

Merhaba, bugün size bir oyundan bahsedeceğim, aslında bu oyunu betadan beri oynuyorum. Adı Minecraft oyuna girdiğinizde ( Girmek için oyunu almak lazım. ) bize bir kazazede süsü veriyor. Sanki uçaktan düşmüşüz veya teknemiz batmış gibi, tabi ki oyunu yeni oynayacaksanız benim ilk oynadığımda yaptığım gibi, grafiklerine bahaneler bulurdunuz. Bu grafik sorununu çözmenin yolu da basit. Googleye "Minecraft Ultra Hd Texture Patch" yazarsanız çok güzel HD Texture Patchler bulabilirsiniz. Şimdi oyundaki amacımızdan bahsedelim size. Oyuna üstünüzde hiç bir şey olmadan, çölde,ormanda veya çimenlik bir alanda başlıyorsunuz. İlk yapmanız gereken şey, bir ev yapmak olacaktır çünkü ilk geceyi geçirmek çok önemlidir.
Etraftan ellerinizle ağaç toplayıp, bir çalışma masası yapacaksınız. ( Youtube'den videolar izleyerek öğrenebilirsiniz. ) Çalışma masasını yaptıktan sonra, size önerim bir balta yapın ve ormanı yağmalayın. İlk gece için toplayabildiğiniz kadar, ağaç toplayın, sonra hangi alanda doğduğunuza bağlı, çölde spawn olduysanız. Evinizin duvarlarını kumdan yapın, çatısını  ve yeri ağaçtan, ilk gece evi olduğu için özen göstermenize gerek yok. Sonra büyük ihtimalle güneş batmaya ve akşam olmaya başlayacaktır. Hemen evinize girin sakın ama sakın dışarı çıkmayın. Dışarıda sizi bekleyen canavarlar olacaktır. Eğer çıkarsanız büyük ihtimalle yeni başladığınız için öleceksiniz. Onun için 2.günü bekleyin 2.gün, yakınlarda mağara gibi bir şey görürseniz, çalışma masanızda bir kazma yapın ve kömür arayın, bu evinize meşale yapmanız için lazım olacaktır. Daha fazlasını anlatmayacağım, kömürü bulduktan sonra, Youtube'yi açıp, Videoyun veya GameVidzTR'nin videolarıyla oyunu iyice öğrenebilirsiniz.
''MineCraft'' Bu yazı; 18 Şub 2013 tarihinde kategorisine eklenmiş olup Emirhan tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir yazıdır.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?